Home

Kitesurflessen

Voor kitesurflessen ben je bij ons aan het goede adres! Al onze kitesurflessen worden aangeleerd door IKO gediplomeerde instructeurs met jarenlange ervaring in de kitesurf wereld. Wij werken enkel en alleen samen met gediplomeerde en ervaren kitesurf instructeurs.

Wij geven kitelessen met het nieuwste materiaal dat door de kitesurfschool wordt voorzien. De verschillende kitesurf locaties in de nabijheid maken het mogelijk om met bijna elke windrichting en waterstand kitesurfles te kunnen geven. De definitieve locatie wordt (rekening houdend met alle factoren om veilig les te kunnen geven) de dag voordien doorgegeven.

Kitesurflessen

Wij stellen alles in het werk om je op een professionele en veilige manier op weg te helpen met deze uitdagende, leuke en vooral verslavende sport.

Bij ons staat persoonlijke begeleiding en veiligheid op nummer één! Wij kiezen bewust voor kwaliteit en dit zorgt voor een snel en efficiënt leerproces. Elke instructeur geeft daarom aan 1, 2 of maximum 3 personen les. Dit zorgt voor maximale veiligheid en rendement.

Zo maken we op een succesvolle manier goede kitesurfers van jullie! Voorkennis is absoluut niet vereist, de goede basiscursus kitesurfen die je bij ons krijgt zal ervoor zorgen dat je het kitesurfen snel onder de knie krijgt. Nadien is de boodschap: veel oefenen op het water! Vanaf 75€ p/p kan je al een lespakket van 2 uur boeken!

Een afspraak? Nog vragen? Contacteer ons voor meer info en TOT BINNENKORT!

C U ON THE WATER !

Surf in Style

Ertbrandstraat 39
2950 Kapellen (Antwerpen)
Tel. +32(0)477 84 71 54
info@surfinstyle.be