Kites

Airush Lithium 9m Acid Teal + Airush BAR CORE CLEAT 45cm

Airush Lithium 9m Acid Teal + Airush BAR CORE CLEAT 45cm

All round freeride kite zo goed als nieuw - Compleet + bar

De Airush Lithium is de meest geavanceerde kite van Airush uit de Lithium range. Naast dat de kite vol zit met technische features waardoor de kite geweldig aan voelt kan de Lithium ook super goed tegen een stootje. De kite is stabiel en heeft een zeer gemakkelijke relaunch voor als je kite per ongeluk in het water is gevallen. Daarnaast heeft de Lithium door zijn ontwerp een lekker groot windbereik en een goede depower in vlagerige omstandigheden. De perfecte kite als je veel uren op het water wilt maken!

Het doek is gemaakt van Tejin dubbel ripstop en voorzien van het voor Airush exclusieve Load Frame. Dit Load Frame web door het doek vervangt het zware dacron in veel plekken op de kite. Hierdoor is de kite lichter zonder in te leveren op duurzaamheid en behoudt de Lithium langer zijn profiel.

Het nieuwe V3.2 bridle systeem aan de Lithium is wat korter waardoor de kite een lekkere direct gevoel heeft. Door het pulley systeem is het depower gevoel zeer smooth en heeft de kite een vergevingsgezind karakter. Aan de kite kan je zelf gemakkelijk verschillende afstellingen kiezen voor meer of minder bar druk. De super fijne druk opbouw, gebruiksgemak en stabiliteit maken de Airush Lithium een kite waar je op kan vertrouwen. De bijgeleverde luxe tas is gemaakt van gerecycled materiaal dus ben je met deze kite ook nog een beetje milieubewust

Surf in Style

Ertbrandstraat 39
2950 Kapellen (Antwerpen)
Tel. +32(0)477 84 71 54
info@surfinstyle.be