Surf in Style Webshop

  • Ruime keuze kites en accessoires
  • Deskundig advies
  • Eigen winkel
  • Perfecte klantenservice
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Surf In Style

Voor kitesurfen, kitesurfmateriaal of kitesurf lessen moet u Surf In Style zijn, the place to be!  Ruime keuze aan kitesurf materiaal, kitesurf accessoires, IKO kitesurflessen en dit aan onklopbare prijzen! Omdat wij hoofdzakelijk een avond- en weekend kitesurf shop zijn, zijn wij elke dinsdagavond geopend en alle weekdagen en weekends op afspraak.  Dit onder meer om persoonlijke service en uitleg te garanderen.

Kitesurf Shop

De kitesurf shop van Surf In Style is dé specialist in Eleveight en North Kites kopen met oog voor persoonlijk advies en een uitstekende na service! 

In onze kitesurfshop staat jarenlange ervaring en persoonlijke service centraal, ook na je aankoop!  En uiteraard helpen wij je graag bij het kiezen van het ideale kitesurfmateriaal.  Naast het beste advies is het ook mogelijk om gratis kites te testen. Ook zijn er regelmatig promo's van kitesurfmateriaal in onze online kitesurfshop.

Goed advies bij aankoop van kite materiaal

Kitesurfen is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Logisch, want deze trendy surfsport is goed voor een absolute kick. Wil jij ook graag leren kitesurfen?  Welke kite, kiteboard, bar en kite harnas jij nodig hebt? Dat hangt af van een groot aantal factoren. In onze kitesurfshop helpen wij jou op basis van alle belangrijke factoren om de beste keuze te maken. Nadat je een grondig advies hebt ontvangen, maken we een complete kitesurf set voor je op. Bij het kopen van een kitesurf set zal je er ook achter komen dat je met relatief weinig materiaal met een groot windbereik kan kitesurfen. Twee kites, één kiteboard en één bar zijn in principe al voldoende.

Onze bestsellers !

Bezoek onze kiteshop

Surf In Style is uitgegroeid tot een echte allround kiteshop en dit het hele jaar door. Elke kiter vindt hier alles wat hij nodig heeft.

Omdat wij hoofdzakelijk een kleine avond- en weekendkiteshop zijn, werken wij uitgezonderd dinsdagavond en andere dagen op afspraak. Dit onder meer om persoonlijke service en uitleg te garanderen. Elke weekdag en weekends zijn wij ook open op afspraak. LET OP OFF SEAZON Onze shop is gesloten van 1 OKTOBER tot en met 1 MEI ENKEL OPEN OP AFSPRAAK !!!!!!!

Eleveight Online Surf in Style Webshop
Mystic Online Surf in Style Webshop
Surf in Style Online Surf in Style Webshop
Tricktionary Online Surf in Style Webshop
Seaspecs Online Surf in Style Webshop
IKO Online Surf in Style Webshop
Billabong Online Surf in Style Webshop
Woo Online Surf in Style Webshop
Vaavud Online Surf in Style Webshop
Airush Online Surf in Style Webshop
North Online Surf in Style Webshop

Surf in Style

Ertbrandstraat 39
2950 Kapellen (Antwerpen)
Tel. +32(0)477 84 71 54
info@surfinstyle.be